A SAMAI Plantain chips prémium minőségű főzőbanánból készül, melyet Dél-Amerika csendes-óceáni partján, Ecuadorban helyi farmerek termesztenek. A banánokat természetes módon érlelik,...
Hajdinából készült tallér, mely nem tartalmaz hozzáadott aromákat, más alapanyagokat és tartósítószereket. Értékes, komplex szénhidrátokban, magas tápértékű fehérjében (lizin, triptofán),...
Vásárold meg most szuper áron termékünket és válogass több mint 5000 féle között! A kamraellato. hu oldalon nincs kockázat, ugyanis mindent valós magyarországi készletről szállítunk...
Kunsági sós kis perec 170g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: Feltöltés alatt... Összetevők: Feltöltés alatt... Tápértékre vonatkozó adatok: Feltöltés...
Mogyi Pörkölt sós földimogyoró 150g. Tökéletes választás bármilyen bulira és egyéb társasági eseményekre. Mindenki értékelni fogja, aki a sós ízeket részesíti előnyben a édes változatokkal...
A lyukak kedvelőinek ajánljuk a Roppant Sajtos Csíki Csipszet, amelyet a ropogós székely pityóka mellett a különleges, székely erőt tartalmazó fűszerkeverék tesz ellenállhatatlanná,...
Lejárat: 2024.11. 06 Ezt a ropogós és gazdag fűszerezésű csipszet a telt ízek kedvelőinek ajánljuk, de elfogyasztása után garantáltan csak az ízélmény lesz telt. Csókolózás előtt...
A székelyek törökbúzája nemcsak az igazi szalonnás-juhtúrós puliszka fő alapanyaga, hanem „kipattintott formájában is egyszerű, de nagyszerű ropogtatnivaló. A PARAJDI SÓS POPCORN ízesítésére...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.