Összetevők Tengeri sós ízesítés: rizsliszt 33%, csicseriborsóliszt 29%, dehidratált burgonya 10%, borsófehérjepor 9%, tengeri só 7% (maltodextrin, tengeri só 20,5%, finomítatlan nádcukor,...
Paleolit kókusz chips 100 g Ásványi anyagokban gazdag, ropogós nassolnivaló, amely önmagában is fogyasztható, de kiváló sütemények díszítéséhez, salátákhoz vagy turmixokhoz. Természetes...
Termékleírás Termék információk Nagyon Chio. Nagyon ízes. - Hozzáadott ízfokozó nélkül - Csak természetes aromával Vegetáriánusok is fogyaszthatják. Összetétel Kukoricaliszt...
Tárolási típus Típus: Szobahőmérsékletű C somagolási típus Típus: Hőhegesztett Szabvány osított márka Márka: Poco Loco Termék nyelve Adatnyelv: Magyar Leírás elsődleges...
Croco sóspálcika 250 g Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Összetevők: Búzaliszt (60%), Pálmaolaj (5%), Kukoricakeményítő, Invertcukor, Só iodized (max. 4%), Maláta, Élesztő,...
Merülj el a Cheetos híres sajtos ízvilágában! Ezek a ropogós, könnyű falatok gazdag sajtos ízesítéssel készülnek, így minden harapás intenzív ízélményt nyújt. Az ikonikus, aranyszínű...
Glutén-, laktóz-, tej-, tojás-, szójamentes. Természetesen előforduló cukrokat tartalmaz. Összetevők: barna rizsliszt, víz, gluténmentes zabliszt, kókuszolaj, kókusztej (60% kókuszdió-kivonat,...
Bio minősítésű kókuszdió pelyhek, megszórva a Bett'r kókuszvirágnektár és finom kakaópor keverékével, finom ropogósra sütve. Élvezze önmagában, vagy szórja krémes vagy sült desszertek,...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.